Instagram

Instagram Inlägg

Den 73-årige äventyrlige urmakaren Aron Pettersson är tillbaka!Den tredje delen ”Pärlbroschen” av Elisabeth Öhman tar oss med till Capri och verkar lika oförutsägbar och händelserik som de två tidigare delarna..Mitt under en planerad flytt från London till hemstaden Nyköping, får Aron ett topphemligt uppdrag som tar honom till Villa San Michele på Capri. På självaste julafton försvinner Aron spårlöst och en fartfylld händelsekarusell drar igång..Den första delen heter ”Drottningklockan” och pryds av en framsidesblurb från mig.🏽Den andra delen heter ”Renässansringen..Överraskande bokpost från @lbforlag med personlig hälsning från @elisabeth.ohman 🏽.#pärlbroschen #elisabethöhman #äventyrsroman #roman #nybok #vårensböcker2021 #bokpost #louisebäckelinförlag

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *