Instagram Inlägg

Den 23 december vill jag tipsa om ”Dan före dan” av Felicia Welander, som är som en kalenderbok för vuxna där varje kapitel blir en nedräkning mot julafton. Det här är en varm, lättläst och mysig berättelse som utspelar sig både i Stockholm och i snörika Järvsö. En charmig julsaga med oväntade vändningar.Sigrid har varit utomlands under en längre tid och längtar efter att fira en traditionell jul med familjen i Hälsingland. Hon bestämmer sig för att överraska, men familjen har andra planer och Sigrid får ordna sitt eget julfirande själv, vilket är lättare sagt än gjort.Boken känns högaktuell och lyfter ämnen som förväntan, ensamhet, sorg och längtan efter kärlek, men också om vänskap, personlig utveckling och varm gemenskap och trots att det inte blir som en tänkt, så kan det bli annorlunda och riktigt bra ändå.Jag gillar författarens ärlighet och att hon inte räds för att skriva om jobbiga känslor. En hoppfull bok som jag varmt rekommenderar.Boken är utgiven av @lavenderlit.#danföredan #feliciawelander #lavenderlit #feelgoodböcker #julsaga #adventsbok #julbok #julroman

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *