Instagram

Instagram Inlägg

Idag den 21 december infaller Vintersolståndet och på årets kortaste dag vill jag passa på att tipsa om Lina Areklews fascinerande debutroman ”Ur askan”. En spännande bladvändare med extra allt som fängslar från första sidan och är ohyggligt svår att lägga ifrån sig. Läs den!Fredrik Fröding överlever Estoniakatastrofen. Hans föräldrar omkommer, men hans bror Niklas kropp hittas aldrig och Fredrik vägrar tro att han förolyckades. 25 år senare tycker han sig se sin bror i Stockholm med hotellägaren Adam Ceder. Fredrik följer efter Ceder ända till Ulvön i Höga kusten. När Ceder oväntat mördas blir Fredrik misstänkt. Sofia Hjortén hade en kort romans med Fredrik för femton år sedan. Nu är hon polisinspektör i Örnsköldsvik och leder utredningen.Fantastiska miljöbeskrivningar, stark oväntad intrig, intressanta karaktärer och överraskande twist gör denna spänningsroman till en läsupplevelse som berör och stannar kvar. En otroligt välskriven debut – och det bästa av allt: det är första delen i en planerad serie. Rekommenderas varmt!Boken är utgiven av @strawberrypublishing .#uraskan #linaareklew #spänningsroman #debutroman #högakustenserien #högakusten #ulvön #läsupplevelseutöverdetvanliga #strawberryförlag #julklappstips

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *