Instagram

Instagram Inlägg

Den 19 december🕯Veckan har varit intensiv, känslosam och omtumlande, så idag tar jag det lugnt och tipsar om den sprillans nya boken ”Vägen till att leda mig själv” av Kristin Kaspersen.🕯En välformulerad och eftertänksam bok, där författaren delar med sig av kloka tankar och användbara verktyg som kan vara behjälpliga vid stress och oro, men också hur vi kan coacha oss själva för att bli sin egen ledare och stärka självkänslan.🕯Boken bygger på egna erfarenheter och den personliga texten varvas med ljuvliga fotografier från Gotland, som Kaspersen själv har tagit.🕯Jag gillar den ärliga tonen och närvaron som präglar texten. Boken är härligt eftertänksam och lättläst, med ett innehåll som jag gärna återvänder till. Jag känner igen mig själv i mycket och blir både berörd och inspirerad under läsningen.En utmärkt gåva till dig själv eller en vän. Rekommenderas varmt!Boken är utgiven av @harpercollins_nordic .#vägentillattledamigsjälv #kristinkaspersen #personligutveckling #stress #självhjälp #mentalträning #nybok #boktips #julklappstips #presentbok

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *