Instagram

Instagram Inlägg

Den 18 december……vill jag uppmärksamma den storslagna och dramatiska ”Himmel över Alaska” av Kristin Hannah. Ett våldsamt och känslofyllt äventyr mitt ute i vildmarken, med mörker och kyla både inne och ute, men det finns hopp..️Vi får följa 13-åriga Leni som växer upp med mamma Cora och pappa Ernt, som är krigsveteran och hans mående och humör styr och präglar familjen.️Fantastiskt målande miljöbeskrivningar, ett intressant persongalleri med komplexa människor och en omtumlande och oförutsägbar handling gör denna roman till en oförglömlig läsupplevelse. Läs den!Boken är utgiven av @albertbonniersforlag .#himmelöveralaska #kristinhannah #albertbonniersförlag #läsupplevelseutöverdetvanliga #julklappstips #roman #bookstagrammer #boknörd #läsfrämjare

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *