Instagram

Instagram Inlägg

Onsdag 15 december🤎Idag vill jag tipsa om recept-och inspirationsboken ”Brunch året runt” av Kristina Söderström.Swipa för bilder🏽🤎Ordet brunch är en sammansättning av orden breakfast och lunch, dvs en matigare variant av frukost med varm mat lite senare på dagen, ofta uppdukad som en buffé med många olika rätter. Och boken är som en hel matnyttig buffé för både kropp och själ med recept på både matbröd, tillbehör, lättlunch, bakverk, desserter och varma och kalla drycker.🤎Läckra och inspirerande bilder, tydliga recept som binds samman med mysiga och charmiga berättelser och reflektioner från både förr och nu.🤎Författaren är översättare och bakbloggare under namnet ElinK @elinkcreativebaking och har tidigare gett ut boken ”Café Västernorrland”.Båda är snygga och användbara presentböcker som förtjänar att ligga framme, redo att bläddra i för både tips och recept.Rekommenderas varmt!Boken är utgiven av @isabergbokforlag .#brunchåretrunt #kristinasöderström #receptbok #inspirationsbok #brunch #presentbok #presentbokstips #julklappstips #julklappstips2020

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *