Instagram

Instagram Inlägg

Den 13 december🕯🕯🕯”Konrad lussar” av Åsa Mendel-Hartvig och Caroline Röstlund är en fröjdefull, tillåtande och lite halvgalen bilderbok som visar alla känslor och allt kaos som ett luciafirande kan innebära.️När den stora lusselådan plockas fram och alla luciakläder ska provas inser både Hedvig och Konrad att de vuxit sedan ifjol. Och vem ska ha luciakronan? Det finns ju bara en.️Jag älskar denna oförutsägbara och normkreativa bilderbok som andas förväntan, glädje och kaos utifrån barnens perspektiv. Illustrationerna är helt underbara och de vuxnas stöttande och tillåtande sätt är jättefint och det här är en favorit som jag gärna högläser om och om igen. Det finns ytterligare tre titlar om Konrad som jag också varmt rekommenderar..Boken är utgiven av @olikaforlag .#konradlussar #åsamendelhartvig #carolineröstlund #olikaförlag #bilderbok #bilderbokstips #luciabok #luciafirande #luciafirandepåförskolan

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *