Instagram

Instagram Inlägg

11 december och det är fredag, mina vänner!️Varför inte passa på att ta sig till vintriga Idrefjäll med hjälp av mysdeckaren ”Kalla, vita vinternätter” av Christoffer Holst.️Bra driv, en härlig blandning av intressanta karaktärer, smaskig mat och levande miljöer gör att det blir lätt att glömma vardagen för en stund och bara vara en del av berättelsen.️När kriminalreportern Cilla Storm blir erbjuden att lämna det gråslaskiga Stockholm för att fira jul i vännernas nyinköpta sportstuga mitt i ett gnistrande vitt och snörikt Idre, är hon inte sen att tacka ja. Hon får med sig sin svärmor, den fd polisen Rosie, men redan första dagen påträffas en ung man död i den populära skidorten. Cilla och Rosie börjar gräva i fallet och spåren leder dem till ett lyxigt hus där en välbärgad och mytomspunnen familj håller till…️Detta är den tredje fristående boken om Cilla Storm, med en handling fylld med både kärlek, vänskap, död och hemligheter. En lättläst, charmig och lagom spännande mysdeckare i vintermiljö. Läs den!.Boken är utgiven av @lovereads_byforum .#kallavitavinternätter #christofferholst #lovereads #lovereadsbyforum #feelgooddeckare #feelgood #mysdeckare #vinterbok

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *