Instagram Inlägg

Den 8 december…Vill du fly den mörka grå vardagen för en stund och längtar efter en romantisk feelgood med fart och fläkt, kan jag rekommendera ”Julen enligt Julia” av Kristin Emilsson.En charmig filmisk komedi som får mig att tänka på ’Bridget Jones dagbok’.🌲Julia Grahn avskyr julen och hatar sitt fåniga namn. I år väljer hon bort firandet med släkten och när hennes väninna väljer bort henne, bestämmer hon sig för att lämna lägenheten i Stockholm för att vara hus- och kattvakt på Gotland. Problemet är att Petter Niklasson också fått samma erbjudande.🌲Åh vad jag gillar denna lättsamma lilla pärla! Den fick mig verkligen att glömma verkligheten för en stund och jag fick sköna sympatier för alla härliga karaktärer, som beskrivs levande och blir som nya vänner. Att förlägga handlingen på ett vintrigt Gotland med alla mysiga och utsatta miljöer, är ett vinnande koncept. Berättelsen har både dilemman och allvarliga utmaningar, men jag gillar hur de bemöts med värme och empati.🌲Författaren har en handfull böcker bakom sig, och jag har läst de flesta. Jag gillar den rappa och ganska rättframma berättarstilen och är nog extra mottaglig för genren just nu. Därför stänger jag boken med tillfredsställelse och ett leende på läpparna. Jag möter gärna Julia fler gånger framöver..Boken är utgiven av @printzpublishing .#julenenligtjulia #kristinemilsson #printzpublishing #feelgood #chicklit #romantik #kärlekskomedi #julroman

Instagram Inlägg

1 reaktion på ”Instagram Inlägg”

  1. Pingback: “En charmig filmisk komedi” | KRISTIN EMILSSON

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *