Instagram

Instagram Inlägg

Lördag 5 december…Du har väl inte missat böckerna om den kreativa och positiva UppfinnarJohanna av Ann-Christine Magnusson och Lovisa Lesse? De är fartfyllda, oförutsägbara och härligt charmiga. Du hittar dem även som tecknad film på urplay.Den fjärde boken heter ”Lysande Uppfinnar-Johanna”. I skolan är förberedelserna inför årets luciafirande i full gång. Barnen får själva välja vad de vill vara i luciatåget. Johanna vill vara en stämningsfull julgran. Hon behöver en hårtork, mjöl, färg och ljusslingan från balkongen. Johanna börjar planera och göra en ritning och tar hjälp av sina yngre bröder Sten och Stanley, men det blir ju inte riktigt som det var tänkt, men det blir bra ändå!Uppfinnar-Johanna är åtta år och uppfinnare. Hennes stora intresse är att bygga och meka med teknik – där andra ser problem ser Johanna lösningar. Till sin hjälp har hon sina småbrorsor Sten och Stanley. De ser upp till sin uppfinningsrika och modiga storasyster och följer gärna med på alla hennes upptåg.Boken är utgiven av @olikaforlag .#uppfinnarjohanna #lysandeuppfinnarjohanna #annchristinemagnusson #lovisalesse #olikaförlag #bilderbokstips #bilderbokstipset #barnbokstips #barnbokstipset #bilderbok #barnbok

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.