Instagram Inlägg

4 decemberIdag vill jag tipsa om den vintriga ”Dö för vårt syndiga släkte”, den första boken i en ny serie om prästen Samuel Williams, skriven av Marianne Cedervall. En välskriven och charmig mysdeckare som utspelar sig i Klockarvik i Dalarna.️Som nyanställd vikarie möts Samuel av ett lik på kyrkogården. Tillsammans med kommisarie Maja-Sofia Rantatalo dras han in i utredningen, samtidigt som han försöker utföra den traditionella julverksamheten.️En lantlig och lagom spännande bok, som tar dig med till mysiga miljöer och med karaktärer som snart känns som dina egna vänner..Boken är utgiven av @lindochco .#döförvårtsyndigasläkte #mariannecedervall #mysdeckare #pusseldeckare #deckare #lindochco

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *