Instagram Inlägg

Idag är det sex månader sedan jag gick utmärkelsen ”Årets Läsfrämjare 2020” av Sundsvalls Stadsbibliotek.Jag är så stolt och hedrad och den fantastiska skulpturen av Björn Gimstedt möts jag av varje morgon.Trots detta märkliga år har dessa månader varit fyllda med roliga och spännande uppdrag.Jag har bl a samtalat med en hel rad svenska framstående författare, då jag modererat både på Feelgoodfredags digitala feelgoodmässa och Svenska Deckarfestivalen i Sundsvall. Jag har varit Augustambassadör för barn- och ungdomskategorin, boktipsat i p4 Västernorrland och bokpratat på Kvissleby bibliotek och gjort några inspelade filmer med boktips i samarbete med Sundsvalls Stadsbibliotek.Det finns massor med idéer och uppslag inför våren så jag håller tummarna att i alla fall några av dem blir av.Jag är så tacksam för alla möjligheter och alla proffsiga människor som jag får samarbeta med.Och varmt TACK till alla som skickar mig recensionsexemplar och alla ni trogna följare som följer, kommenterar och stöttar mig.🏽.#åretsläsfrämjare2020 #boknörd #tacksam

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *