Instagram Inlägg

”Slowcooking” av Linda Lagerstrand är en inspirerande och överskådlig kokbok med introduktion till just ’långsam tillagning’ eller långkok helt enkelt. Tydlig struktur och lättbegriplig, snygga färgfoton och ca 80 användbara grundrecept för många smaker och tillfällen.Boken väckte verkligen nyfikenhet och intresse hos mig.🧅När jag växte upp använde både mamma, mormor och farmor tryckkokare. Jag fascinerandes av hur det pyste och kokade och vips så var det klart. Och mörare kött än då är svårslaget.🫑När man tillagar mat under lång tid på svag värme kommer ofta smakerna bättre till sin rätt. Att dessutom tillreda råvaror från grunden blir ofta prisvärt.Genom att använda en slowcooker, innebär att du kan ställa in koktiden via en timer och så att maten är färdig till det klockslag du väljer.Jag har själv ingen erfarenhet av själva ’maskinen’ men jag blir intresserad att prova och recepten är ljuvliga!🥕Boken är utgiven av @isabergbokforlag .#slowcooking #kokbok #receptbok #lindalagerstrand #isabergförlag #recept #långkok #kokbokstips

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *