Instagram

Instagram Inlägg

Ute är mörkt och kallt – men inomhus har jag laddat för helg!🕯🫖Så tacksam för alla bokpaket som skickats mig den senaste veckan.🏽Det ger verkligen guldglans på tillvaron..️#enlitenbokomtid av Malin Tegnhammar️#detsomocksåvarsant av Sara Wibeck️#oskyldig av Karin Slaughter️#unorthodox av Deborah Feldman️#amerikanskjord av Jeanine Cummins️#mittlivsomscengångare av Björn Skifs och Petter Karlsson️#löftenochsvek av Barbra Taylor Bradford️#svartsvala av Josefin Roos️#döförvårtsyndigasläkte av Marianne Cedervall️#ikrigetsskugga av Lizzie Page️#romeominflyktifemakter av Ola Rapace️#tidvatten av Philippa Gregory.#boknyheter #nyaböcker2020 #bokpaket #bokpost #bokpostärbästaposten #boknörd #fredagsmys #läsning #läsningärlivet

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *