Instagram Inlägg

TÄVLING!Jag vill synliggöra Internationella barnboksveckan då läsning och böcker uppmärksammas.Idag är det Astrid Lindgrens födelsedag och jag vill därför lotta ut två tidlösa fantastiska nyutgåvor av hennes tidlösa klassiker, med ljuvliga illustrationer av Marit Törnqvist och Johan Egerkrans..Vill du delta i utlottningen?Följ @agneta_norrgard Följ @rabensjogren Följ @marittornqvist Följ @johan_egerkrans_illustrator Följ @astridlindgrensvarld Tagga två personer som du tror vill läsa dessa böckerSvara på frågan: Vilken Astrid Lindgren-karaktär har påverkat dig mest och varför?Dela gärna inlägget.Tävlingen pågår till fredag eftermiddag den 20 november. Vinnaren behöver ha svensk postadress..Lycka till!

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *