Instagram

Instagram Inlägg

Det är något visst med vintriga julromaner!️Idag trillade det in två praliner av Sarah Morgan..#tresystrarochenjulattminnas utspelar sig i de Skotska högländerna. Suzanne McBride längtar efter en fridfull jul med sina tre döttrar, men när de kommer hem börjar gamla spänningar bubbla upp till ytan och den fridfulla julen verkar utebli..#vinterbröllop är ett familjedrama som utspelar sig i det idylliska Aspen. Maggie och Nick ska skiljas, vilket ingen annan ännu känner till. Deras yngsta dotter Rosie ska överraskande gifta sig. Hennes äldre syster Katie tvivlar på att Rosie valt rätt man och dagen innan bröllopet får Rosie kalla fötter….Lockande bokpost från @harpercollins_nordic 🏽.#sarahmorgan #harpercollinsnordic #bokpost #julromaner #recensionsexemplar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *