Instagram Inlägg

– Tjohooo! Årets Svenska Deckarfestival i Sundsvall blir av även detta mycket speciella år!🥳.Boka in den 11-14 november så kan du alldeles gratis följa den stjärnspäckade festivalen digitalt via sociala medier och hemsida..Hur gör du för att ta del av detta spänningsmaraton?.följ @svenskadeckarfestivalen så tar du enkelt del av programmet och livesändningen.följ svenska deckarfestivalen på facebook.bli gärna stödmedlem via www.svenskadeckarfestivalen.se – för visst vill vi att det blir fler deckarfestivaler i Sundsvall?Nytt för i år är att även jag är en av de moderatorer som finns på plats på scenen i Sundsvall.Visst ses vi?!.#svenskadeckarfestivalen #sundsvall #spänningsmaraton #deckarfestivalenisundsvall #deckarfestival #deckare #författarsamtal #digitalfestival #livesändning

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *