Instagram Inlägg

Läslovet är här!Här kommer några blandade boktips för hela familjen:.#arvetefterdig av Jojo Moyes #vimötspåmuseet av Anne Youngson#hundraskälattleva av Richard Roper#uppkoppladurkoppladavkopplad av Jimmy Mogrip#munkensomsåldesinferrari av Robin Sharma#värstabästahälsan av Maria Dufva#spelaroll av Lisa Christensen#densomlämnasensamkvar av Viktoria Höglund#fårjagföljameddighem av Marie Aubert#priset av Annelie Fichtelius #jagärolyckligthär av Johan Croneman#harduingenhumor av Katarina Wennstam#alltjagvetomkärlek av Katja Timgren#gretashistoria #iväntanpåmittovanligaliv av Pär Sahlin#katipåkaptensgatan av Astrid Lindgren#trolletärintehemma av Lars Lerin#pippifirarfödelsedag av Astrid Lindgren och Ingrid Vang Nyman.#boktips #lästips #läsningärlivet #läsningföralla #böckerföralla #läslov

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *