Instagram Inlägg

Spännande boktips till läslovet:.#verasvansonsdagbokförtacoälskareochhalloweenfantaster av Moa de BruinTokrolig, crazy och oväntat. Den första delen om den oförutsägbara familjen Svanson..#förbannelsen av Ann-Sofi ForsmarkAndra delen om Hilde Stridh utspejar sig i Stockholms skärgård. En övernaturlig spänningsroman för inga vuxna som väver samman magi och historiska händelser..#slottsruinensförbannelse av Tobias Söderlund.Den tredje och avslutande delen i serien ’Spökkameran’ om youtubern Vanessa utspelar sig i Mörby slottsruin. Vardagslivet blandas med övernaturliga fenomen och spökhistorier..#detsvartaregnet av Stina Nilsson.Vinnaren av Bonnier Carlséns manustävling 2020. En dystopisk berättelse om 12-åriga Liv som lever i en förgiftad värld som gör människor sjuka och farliga. En dramatisk kamp om att överleva och leva vidare mot alla odds..#ungdomsböcker #boktipsungdom #lästipsungdom #läslovstips #läslov

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *