Instagram

Instagram Inlägg

Här är några spännande bilderbokstips inför läslovet:.#viärmonsterbarn av Eva Whitebrook och Lotta Geffenblad”Här är ett litet monster som har sitt eget sätt.Hon gör inte som de andra men för henne är det rätt.Är det dags att kliva in är det hon som kilar ut.Hon vill gå sin egen väg, för den tar aldrig slut.”Vi möter sex små monster som är precis som vilka barn som helst. Varje litet monster har sitt eget sätt att vara på med känslor och egenskaper vi alla kan identifiera oss med. De är olika men lika bra..#hejallamonster av Jenny Bergman och Alexander Jansson.Ett poetiskt och läskigt bilderboksäventyr. Som en mardröm där vad som helst kan hända…eller har det verkligen hänt?Följ med ett barn och en mamma på en nattliga promenad ut i det okända.#denfasansfullafärdenmedbussnummer13 av Bonny Becker och Mark Fearing. Översättning: Suzanne Öhman.”En natt i november när stormen den ven kom buss nummer tretton, och timmen var sen. Nåt verkade fel där i lyktornas sken.Men Oskar ska åka ändå.”En ryslig saga på rim med en oväntad och lite makaber vändning. En bilderbok med både rys, mys och fniss..#droppdropp av Aron Landahl”Jag vaknar i min säng.Det hörs ett droppande ljud.Dropp dropp.Vad är det som låter?Där är en röd fläck på golvet. Röd, som blod!”En bilderbok där de röda dropparna leder läsaren vidare genom boken i samma anda som klassikerfavoriten ”Historien om någon” av Åke Löfgren. Men vad är det egentligen på vinden som droppar?.#fantastiskafladdermöss av Martin Emtenäs och Sven Nordqvist En charmig, lättläst och innehållsrik faktabok av Martin Emtenäs, känd från bl a naturprogram i SVT. En fascinerande bilderbok med illustrationer av Sven Nordqvist..#bilderbokstips #barnbokstips #barnböcker #boktipsbarn #läslovstips

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *