Instagram Inlägg

Vad händer egentligen på natten?Lena Sjöberg har genialiskt och poetiskt samlat sina erfarenheter och tankar i bilderboken ”Nattvisa”. En fantastisk bok på rim för alla åldrar.Lars Winnerbäck har tonsatt den till en tidlös visa.Läs, titta, lyssna, njut, inspireras och förundras!.Lena Sjöberg är mästerlig på att i sin enkelhet sätta ord på vardagshändelser såväl stora som små. Allvarlig, känsliga och vackra. Böckerna är tidlösa men ger också en bild av vår tids omvärld. De inspirerar till att skriva själv och inbjuder till att berätta om egna tankar, känslor och upplevelser.Alla hennes böcker är perfekta gåvor till alla åldrar och tillfällen. Rekommenderas!.Boken är utgiven av @rabensjogren .#nattvisa #lenasjöberg #rabenochsjögren #larswinnerbäck #presentbokstips #rimbok #bilderbokstips

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *