Instagram Inlägg

Det börjar som en klassisk filmscen i en kärlekskomedi men utvecklar sig snart till en vindlande och fartfylld thriller med oväntade vändningar och oförutsägbara händelser.”Samtal från en ängel” av den franske bästsäljande författaren Guillaume Musso är en lättläst och spännande bladvändare som engagerar.📵Tänk dig en myllrande flygplats. Plötsligt krockar du med en främmande människa. Ni tappar era telefoner och i hastigheten råkar ni ta fel. Misstaget upptäckts först vid landningen då ni är 10 000 km ifrån varandra. Vad gör du?📵Madeline driver en liten charmig blomsterbutik i Paris och Jonathan driver en pittoresk bistro i San Fransisco. När deras telefoner olyckligt förväxlas får de inte bara praktiska problem utan deras nyfikenhet att utforska den andres liv tar över. Då de upptäcker att en väl bevarad hemlighet förbinder dem, blir ingenting sig likt. Besattheten utvecklas till en spännande katt-och-råtta-lek.📵Det här är en fängslande berättelse och Guillaume Musso är en enastående berättare. Mustiga miljöer som både doftar, smakar och känns är bara en del av läsupplevelsen. Fascinerande karaktärer och intressanta bifigurer fängslar mig och trots en ganska otrolig historia väcks stor igenkänning och många funderingar.📵Vad säger din smartmobil om dig? Bilder, sms, mail, val av appar, musiklistor och filmer skapar en ganska tydlig bild av dig som människa och personlighet. Hur många hemligheter eller privata konversationer har du sparat som är tillgängliga…?📵Berättelsen har ett ganska högt tempo, bra driv i handlingen och blev en skön verklighetsflykt för mig. De 447 sidorna försvann i ett nafs. Christina Norrman har gjort en välformulerad översättning som flyter bra och tilltalar mig.Jag ser mycket fram emot de två titlar som inom kort släpps på svenska..Boken är utgiven av @bokforlagetnona.#samtalfrånenängel #guillaumemusso #christinanorrman #nonabokförlag #spänningsroman #lästips #boktips #spänning #bladvändare #höstensböcker2020

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *