Instagram Inlägg

”Glasveranda med sjöutsikt” av Hanna Blixt är en varm och dramatisk berättelse med målande miljöbeskrivningar och oväntade twister. En härlig feelgood med karaktärer som berör och blir som nya vänner.️Nora lämnar Stockholm och sin kontrollerande pojkvän för att i Leksand samla sig och fundera över sin framtid.Claes är en avdankad författare som hoppas få nya uppslag tack vare den gamle mannen Torstens livshistoria och öde.Vi får ta del av två parallella historier som skickligt vävs samman till en helhet.️Boken utspelar sig vintertid, under advent och jul. Berättarlusten lyser igenom, språket är böljande och målande och sammantaget är det här en välkomponerad vuxenroman med både hjärta och svärta. Trots otäcka händelser och tunga ämnen blir det aldrig riktigt läskigt på djupet. Men det gör ingenting, det här är en fängslande berättelse, med bra driv och tempo – en riktig bladvändare. Miljöerna skildras levande så det känns som om man befinner sig på platsen.️Hanna Blixt är en produktiv författare med en lång rad ungdomsböcker bakom sig. Bl a fantasy-serien ’Äventyren i Sagofallen’. Adventsboken ”Lönndörrens hemlighet” är purfärsk och släpptes nu i september.️Detta är den första delen i en planerad boksvit och jag ser mycket fram emot kommande böcker.Emma graves har gjort det fantastiska omslaget.Boken är utgiven av @historiskamedia.#glasverandamedsjöutsikt #hannablixt_writer #historiskamedia #feelgood #bokstagram #bokstagrammare #leksand #höstensböcker2020

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *