Instagram

Instagram Inlägg

Äntligen!!Nu är den här – den femte fristående boken om Leona, utredaren som tar sina egna beslut och struntar blankt i att följa den gängse normen för hur en kvinna, mamma och polis ska vara. En favoritkaraktär hos mig som jag längtat och väntat på att återigen få ’träffa’. Jag är så taggad att börja läsa!.”Öga för öga” av Jenny Rogneby handlar bl a om två unga tjejer som lockas av spänningen att utforska Darknet. De blir vittnen till en otäck händelse som verkar ha kopplingar till Leona.Leonas far är försvunnen, men hon tillåts inte själv utreda fallet utan sätts på ett annat ärende. Självklart kan hon inte låta bli att nysta i pappans försvinnande och hittar oväntade familjehemligheter. Leona är hårt pressad eftersom hon misstänks för lagbokens allvarligaste brott..Boken är utgiven av @wahlstromwidstrand.#ögaföröga #jennyrogneby #spänningsroman #nordicnoirbooks #wahlströmwidstrand

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.