Instagram Inlägg

”Juni, juli, halva augusti” av Marie-Louise Marc är en mycket välskriven roman med intressanta karaktärer, mustiga miljöer och överraskande vändningar. En känslosam berättelse som ger starka avtryck. Läs!.Hanna jobbar inom skolans värld och ser fram emot att lämna Stockholm för tre veckors avkopplande semester i Frankrike med sina två vänninor. Men när hennes 85-åriga mormor olyckligt bryter foten, förväntas Hanna ställa upp. Hon ändrar motvilligt men raskt sina planer och åker upp till den lilla byn Storsjöhöjden i Jämtland, men det är inte bara mormor som behöver omsorg. Getbonden Mattias lever ensam med sin 9-åriga dotter och är lika karismatisk som för 25 år sedan. En dramatisk händelse innebär att Hanna blir mer involverad i hans liv än planerat och plötsligt behöver hon ta ett omvälvande beslut..Jag gillar språket, miljöerna och karaktärerna. Tempot är avslappnat men handlingen har ett bra driv som gör boken till en intensiv bladvändare. Det är en hel del kärlek och romantik, men väldigt mycket dramatik, sorg och smärta som väcker mitt engagemang och mina känslor. Boken är filmisk och jag skulle gärna se den på vita duken. Den är fristående, men miljöerna och människorna fascinerar och jag ser gärna att det blir en fortsättning. .Författaren har tidigare gett ut de omtyckta trilogin om skribenten och reportern Betty, som utspelar sig i Stockholms pulserande och skvallrande tidningsvärld.Rekommenderas varmt!.Boken är utgiven av @printzpublishing .#junijulihalvaaugusti #marielouisemarc #feelgood #printzpublishing #roman #måbrabok #glesbygdsromantik

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *