Instagram

Instagram Inlägg

Wow, vilken fantastisk roman Du skrivit Anne Liljeroth! Den sprillans nysläppta ”Ett rent helvete” är en berättelse som känns i både hjärta, själ och mellangärdet..Misstro och missförstånd blandas med omtanke och medkänsla. Relationer som knakar och en påminnelse om vikten av samtal och kommunikation som gav mig liknande känslor som då jag ser filmen ”Love Actually”..Danuta Kowalska från Polen är en noggrann, ambitiös och lojal städerska som observerar och skickligt läser av andra människor. Hon har ett stort hjärta och gör vad hon kan för att hjälpa sina medmänniskor. Vi lär på nära håll lära känna Caroline och hennes familj samt modegurun Ossian – två av Danutas kunder.Snart inser vi att bakom fasaden krackelerar det ordentligt. Även Danuta döljer stora hemligheter och vad hände egentligen med hennes syster i Polen?Det här är en berättelse som lyfter en yrkesgrupp som vi så ofta tar för given och alltför sällan får den uppmärksamhet de förtjänar.Ödmjuka, lojala empatiska människor som brinner för sitt arbete, men som är utsatta, sårbara och kan snabbt avfärdas och direkt bli bortbytta vid ett enda felsteg..”Ett rent helvete” är författarens sjätte roman och den tredje jag läser. Liljeroth är mästerlig på att skildra trovärdiga, levande och mångfacetterade personporträtt, som blir som vänner jag vill umgås mera med. Jag saknar Danuta och hon är en person som jag gärna har vid min sida.Tydligen är det en fortsättning på gång och den ser jag mycket fram emot att läsa.Rekommenderas varmt!.Boken är utgiven av @lbforlag.#ettrenthelvete #anneliljeroth #roman #louisebäckelinförlag #nybok #brabok #höstensböcker2020 #lästips #boktips

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *