Instagram Inlägg

Vi har fått en ny favoritkokbok här hemma!”Barnens kockskola – vego” av Sara Begner är en inspirerande kokbok med tydliga steg-för-steg-bilder, som inbjuder till att nybörjaren i köket enkelt kan följa recepten och vara delaktig.Användbara vardagsrecept för hela familjen.🌶🥑🥦Skolstart, nystart och omstart. Hösten är ett utmärkt tillfälle att äta mera frukt, bär och grönsaker. Det finns gott om färska närodlade rotfrukter och skogen erbjuder bär och svamp alldeles gratis.🥕🥬Denna kokbok ger massor av bra recept till både middag, mellanmål, bakning samt lite festligare maträtter och hela menyer som tar lite längre tid och passar bra för fest och helg.🥒Dessutom finns ’Lilla Kökskolan’ där du får bra tips på tekniker och basgöromål, t ex separera ägg, kärna ur granatäpple, koka ägg, pasta och potatis.Jag gillar verkligen upplägget, fotona och helheten. Boken är utmärkt present till barnet, till nybörjaren i köket eller nybörjaren på vegetariska rätter. En alltigenom härlig och användbar grundkokbok som jag varmt rekommenderar!.Boken är utgiven av @norstedts_forlag.#barnenskockskola #sarabegner #vegetariskarecept #vegomat #kokbokförbarn #kokbokförhelafamiljen #norstedtsförlag

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *