Instagram

Instagram Inlägg

Boktipset!Men wow vilken fantastisk läsupplevelse! En omtumlande sträckläsning som tog all min uppmärksamhet.”Beatrice” av Lina Bengtsdotter är den tredje boken i den spännande Gullspångserien.Språk och karaktärer känns igen, men denna bok är mer fristående än de andra även fast den har förgreningar till både personer och händelser från tidigare böcker.Boken har ett bra driv, tät handling, närvaro och spännande cliffhangers.Vi lär känna människor från olika samhällsskikt, trasiga själar, utsatta och utnyttjade kvinnor. Vi får ta del av samhällsproblem, maktobalans och orättvisor.Den är skriven med ett fint inifrånperspektiv, med starka känslor och uppriktiga, trovärdiga upplevelser.Jag gillar hur snyggt det grävs efter ledtrådar, hur skickligt beteenden och misstag observeras och Charlie Lagers driftighet efter rättvisa och sanning.Handlingen utspelar sig i Karlstad, där Beatrice 10 månader plötsligt försvinner. Spåren är vilseledande och letandet blir en kamp mot klockan. Det är spännande oväntat och känslosamt.Har du ännu inte läst denna serie – Gör det bums!.Boken är utgiven av Forum bokförlag.Ljudboken är bra inläst av Mirja Turestedt..#beatrice #linabengtsdotter #gullspångsserien #spänningsroman #kriminalroman #boktips #lästips #nybok #semesterläsning #forumbokförlag

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *