Instagram Inlägg

Jag är så glad och tacksam att så många nya följare hittar mitt konto och vill ta del av mina boktips och inlägg.Tänkte det var dags att återigen kort presentera mig lite närmare..Jag heter Agneta Norrgård och är född och uppvuxen i ett läsande hem i Bjuråker, Hälsingland, flyttade därefter till Härnösand, men bor numera strax söder om Sundsvall.Jag är gift och vi har sex vuxna barn, fyra egna och två bonusbarn och tre barnbarn..Tidigare har jag jobbat inom bokhandeln men arbetar idag på en mångkulturell förskola. Jag läser böcker för alla åldrar och boktipsar sedan några år tillbaka i p4 Västernorrland, denna sommar på fredagar kl 8:40-9:00.Någon kanske har sett mig för några år sedan i Go’kvälls bokpanel eller hört mig boktipsa på något bibliotek i länet eller modererat i något sammanhang..Förutom läsning gillar jag att måla och skapa kreativt och driver ’Agnetas ABC’ som står för Art, Books and Creativity.Trädgårdsarbete, rörelse och motion i naturen, inredning renovering och matlagning är andra intressen..I maj mottog jag av Sundsvalls stadsbibliotek den hedersamma utmärkelsen ”Årets bokfrämjare 2020”. Så förhoppningsvis kommer det flera spännande uppdrag under hösten, som ni kan följa via webb eller sociala medier. Återkommer om det framöver.Nu njuter jag av semester och en och annan bok.😎⛱.📸:Håkan Humla.#agnetasabc #åretsläsfrämjare2020

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *