Instagram

Instagram Inlägg

Sommarlovsläsning!Dessa fem böcker är nominerade till Barnradions bokpris 2020.Jag har läst dem alla – Gör det du med!Barnradions bokpris är Sveriges Radios och Utbildningsradions pris för årets bästa svenska barnbok för 9-12-åringar. Förlagan till Barnradions bokpris var Barnens Romanpris som delades ut mellan 2010-2015. Den vinnande boken kommer att utses av en jury bestående av femte- och sjätteklassare i höst. Programmen sänds under läslovet vecka 44. Programledare är Manuel Cubas..#denfalskarosen av Jakob Wegelius#iväntanpåmittovanligaliv av Per Sahlin#familjen av Cecilia Lidbeck#mittstorslagnaliv av Jenny Jägerfeld#vigårvarvet av Ina Lagerwall.#sommarlovsläsning #barnradionsbokpris2020 #boktips #lästips #läsningärlivet #läsupplevelse

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *