Instagram

Instagram Inlägg

Boktips!”Mitt liv utan dig” av Betlehem Isaak är en personlig, välskriven och uppriktig berättelse skriven ur ett barns perspektiv. En bok som berör och ruskar om. En berättelse som gör skillnad. Läs den!Efter att ha hört Betlehem Isaaks sommarprat, sträckläste jag boken. Den är lättläst och kompletterar sommarpratet bra. Här lär vi känna en familj, tre barn och två föräldrar, och får följa deras vardag från unga år, både uppväxten i Asmara i Eritrea och flytten till Göteborg och livet i Sverige.Jag gillar upplägget, tidslinjen med kort bakgrundsinformation, det lugna tempot, miljöbeskrivningarna och alla de olika känslor som ständigt finns närvarande.Det är personligt, ärligt och uppriktigt och en viktig berättelse för oss alla att få ta del av. Vi får genom ett inifrån perspektiv insyn i hur det kan se ut för många människor i vår närhet. En stark och känslosam läsning. Det skapar ett engagemang hos mig och en djupare förståelse för vad jag som medmänniska kan göra för att göra skillnad.Jag ser mycket fram emot att läsa mer av Betlehem Isaak. Hon har en enastående förmåga att uttrycka sig i både skrift och tal.Vänta inte med att läsa denna bok – Läs den nu!Rekommenderas till både ungdomar och vuxna..Boken är utgiven av @brombergsforlagLjudboken är inläst av författaren själv.Sommarpratet kan du lyssna på i efterhand via Sveriges radio webb, sr-appen..#mittlivutandig #betlehemisaak #brombergsförlag #boktips #lästips

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *