Instagram

Instagram Inlägg

Boktipset!Vilken överraskning! Nog för att jag gillat tidigare böcker av Eli Åhman Owetz, men det här är nog hennes allra bästa! En roman helt i min smak som jag läste ut i ett enda svep.”Renoveringsobjekten” av Eli Åhman Owetz är en välskriven bok med bra driv och intressanta karaktärer. Jag är ju svag för böcker med tema renovering och där människorna har goda, positiva och varma känslor för byggnader och dess historia. Det har den här, det har t o m kunnat varit ännu mer fokus på just ombyggnationen. Kärlekshistorien mellan människorna blommade ut och tog över lite efter ett tag, men det är fint hur kärleken till platsen genomsyrar hela boken.Miljöbeskrivningarna är trovärdiga, detaljerade och charmiga, så det är klokt av författaren att påminna oss läsare om att Grävinge i Roslagen är en fiktiv plats.Jag gillar gemenskapen som jag får bli en del av. Sympatiska och hjälpsamma personer, samt små glimtar av karaktärer från tidigare böcker är både charmigt, personligt och mysigt. Det är också fint hur ”arbetarklassen” sätter sig emot ”de rika” och utmanar dem i deras beslut.Tiden försvann och boken trollband mig från första sidan och var helt omöjlig att lägga ifrån sig.Boken är en fristående fortsättning på ”Brevvännerna” (som är nominerad till @aretsbok ) men går alldeles utmärkt att läsa självständigt. Enda problemet är väl om man blir sugen att läsa tidigare titlar efteråt, så är en del saker redan röjda.Och läsa mer vill man – i alla fall jag. Jag längtar redan efter nästa bok av författaren. Denna gav mersmak!.Ljudboken är mycket bra inläst av Gunilla Leining.Boken är utgiven av @harpercollins_nordic.#renoveringsobjekten #eliåhmanowetz #harpercollinsnordic #roman #boktips #lästips #brabok #bladvändare #gunillaleining #gunillaleiningläser #ljudbokstips #storytel

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *