Instagram Inlägg

Boktips!”Jakten på en perfekt Gin & Tonic” av Hans-Olov Öberg är en prisad och hyllad bok som nu finns i en nyutgåva i ett behändigt format.Av en slump kom författaren i kontakt med en kvarglömd ginflaska. I över 30 år har han aktivt letat efter den perfekta GT:n. Hans erfarenheter och resultat får vi ta del av här.Det är något visst med människor som har passion och brinner för sitt intresse och den känslan och kunskapen präglar hela boken. Den är lättläst, välskriven med glimten i ögat, vacker och strukturerad. Tio kapitel, 40-tal recept, förord, efterord och fantastiska foton och bilder.Den tydliga uppmaningen ”Strunta blankt i alla regler” får vi till oss tidigt i boken. Här finns inga måsten utan syftet är: känn lust, experimentera, var nyfiken, kreativ och ha ett öppet sinne. Men boken är som ”en ledstång att hålla sig i” om du är nybörjare och vill komma igång. Jag har precis insett att det är helt okey att t ex göra en GT på bacon, kaffe, mald kummin och kardemumma eller varför inte göra en marmelad med gin?Ifjol, just idag, utsågs boken till ”världens bästa ginbok 2019 av Gourmand Awards. Boken belönades också med utmärkelsen ”Bästa dryckesfoto i Sverige” och ”Bästa cocktailbok i Sverige”.Och jag kan bara hålla med. Grattis @the_white_grand du har skapat ett praktverk.Rekommenderas varmt..Boken är utgiven av @lbforlag.#jaktenpåenperfektgintonic #hansolovöberg #louisebäckelinförlag #receptbok #drinkbok #ginochtonic #presentbok

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *