Instagram

Instagram Inlägg

Boktipset!Mäktiga miljöbeskrivningar som både doftar och känns, människor med tydlig karaktär och stor personlighet. Livet på den brittiska landsbygden är både hemtrevligt och dramatiskt. Veronica Henry är tillbaka med sin fjärde roman på svenska – ”Ciderträdgården”.Dragonfly farm är ett släktgods och ett tryggt hem för generationer av familjen Melchior. De är ärkerivaler till den förmögna familjen Culbone som bor på andra sidan floden.När den omtyckte gammelfarbrodern Matthew oväntat går bort, drabbas kusinerna Tabitha och Georgia på mer än ett sätt. Testamentet avslöjar överraskningar som får konsekvenser för många i familjen.Veronica Henry skriver tryggt och målande och bjuder på en släkthistoria med både djup, bredd och familjehemligheter.Det är avkopplande läsning med miljöer och karaktärer som engagerar.Jag skulle gärna se Henrys böcker filmatiserade. Detta är inte hennes bästa bok, enligt mig, men en avkopplande och fängslande läsning som berör för stunden. En perfekt semesterläsning och flykt från vardagen.Maria Store har översatt och Anna Henriksson har skapat det ljuvliga omslaget..Boken är utgiven av @printzpublishing.#ciderträdgården #veronicahenry #printzpublishing #feelgood #sommarläsning2020 #semesterläsning

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *