Instagram

Instagram Inlägg

Boktipset!”Bara bullar – en bakläxa” är den ultimata hyllningsboken och en kärleksförklaring till den älskade bullen.Oavsett om du älskar att baka eller är nybörjare är detta den perfekta inspirationsboken!🥐Här får du tips, anekdoter, användbara recept och fakta som du inte visste du behöver. Ett stort plus är att det finns fina recept som är både veganska, gluten-och laktosfria. Matskribenten och författaren Birgit Nilsson Bergströms passion för bakning lyser verkligen igenom texterna och jag vill lova att den smittar.🥨Fotografen Øyvind Lund och Ann Olander, som till vardags arbetar med grafisk design och utställnings antikvarie, har gjort ett gott samarbete. Resultatet är strålande och det utmynnar i en vacker och användbar bok som tål att ligga framme som inspiration.Rekommenderas varmt!.Boken är utgiven av @isabergbokforlag.#barabullarenbakläxa #bullar #bakbok #birgitnilssonbergström #øvindlund #annolander #isabergförlag #boktips #receptbok #presentbokstips

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *