Instagram

Instagram Inlägg

Semestertipset!Boken ”Café Västernorrland” av Kristina Söderström är en storslagen guide över ett landskap med höga berg, djupa dalar, vackra stränder, platser och caféer i både städer och byar.Det här är så mycket mer än en receptbok – det är en vacker inspirationskälla med både historik, tips och kartor till spännande utflyktsmål.Oavsett om du hemestrar eller är turist – denna bokpärla vill du inte missa!Vackra och charmiga foton, bakgrundsfakta, historisk information och recept gör boken komplett. Jag blir riktigt inspirerad och har redan provat recept på både bakverk, smårätter och goda drycker. Jag har fått tips och idéer att besöka nya ställen jag inte kände till tidigare. Det här en bok som både berikar och ger igenkänning.@isabergbokforlag har gett ut en hel café-serie från olika landskap. De kan vara bra present-tips till dig eller någon annan eller lästips om du planerar att resa runt i Sverige.Rekommenderas varmt!.#cafevästernorrland #kristinasöderström #presentbok #recept #coffetablebook #receptbok #inspiration #västernorrland

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *