Instagram Inlägg

Ni som känner mig fattar.Detta bokpaket från @volanteforlag speglar mig ganska bra:.”En liten bok om lycka” av Micael Dahlén.Vad är Lycka? Den eviga frågan. Jakten på Lycka. Det ständiga sökandet. Gillar verkligen Professor Dahléns attityd och hans böcker..🦋”Den vilda trädgården” av Dave Goulson.Älskar den karismatiske författaren, som skriver om det lilla i det stora, om livsviktiga djur och småkryp på ett entusiastiskt sätt, så man tror man är på plats. Inspirerande och viktiga, brukar hans böcker vara..”Hej Ruby, expedition internet” av Linda Leukas.Ingen kan förklara det obegripliga som händer på internet och kring programmering, så bra som Ruby..”Det ockulta sekelskiftet” (Esoteriska strömningar i Hilma af Klints tid) av Per Faxneld.Lättläst, välskriven och intressant om de hemliga symbolerna och de dolda budskapen i kulturens värld på sekelskiftet..🌍”Loraxen” av Dr Seuss.En av de första miljökämparna. En bok på vers. Översättning: Marianne Tufvesson..Varmt Tack för bokpost med överraskning! Ser mycket fram emot att grotta ner mig i dessa böcker.🏽️.#volanteförlag #recensionsexemplar #bokpost

Ni som känner mig fattar.Detta bokpaket från @volanteforlag speglar mig ganska bra:.”En liten bok om lycka” av Micael Dahlén.Vad är Lycka? Den eviga frågan. Jakten på Lycka. Det ständiga sökandet. Gillar verkligen Professor Dahléns attityd och hans böcker..🦋”Den vilda trädgården” av Dave Goulson.Älskar den karismatiske författaren, som skriver om det lilla i det stora, om livsviktiga djur och småkryp på ett entusiastiskt sätt, så man tror man är på plats. Inspirerande och viktiga, brukar hans böcker vara..”Hej Ruby, expedition internet” av Linda Leukas.Ingen kan förklara det obegripliga som händer på internet och kring programmering, så bra som Ruby..”Det ockulta sekelskiftet” (Esoteriska strömningar i Hilma af Klints tid) av Per Faxneld.Lättläst, välskriven och intressant om de hemliga symbolerna och de dolda budskapen i kulturens värld på sekelskiftet..🌍”Loraxen” av Dr Seuss.En av de första miljökämparna. En bok på vers. Översättning: Marianne Tufvesson..Varmt Tack för bokpost med överraskning! Ser mycket fram emot att grotta ner mig i dessa böcker.🏽️.#volanteförlag #recensionsexemplar #bokpost

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *