Instagram

Instagram Inlägg

Har ni sett vilken fantastisk bokhög med en härlig blandning läspärlor från @lillapiratforlaget.#närprinsessorgårpåäventyr av Per Gustavsson#tiosmåblommor av Emma Virke och Ida Björs#varkommerduifrånegentligen#fantastiskafräddarenvän av Cecilia Lidbeck och Lina Schnaufer#somstjärnorinatten av Jennifer Niven#familjen av Cecilia Lidbeck#heltärligt av Camryn Garrett#george av Alex Gino#enstarknolla av Sara Lövestam#alaska av Anna Woltz#alltjagvetomkärlek av Katja Timgren#aktabajset av Mårten Melin och Hanna Albrektson#jellicoeroad av Melina Marchetta#hästpojkarna av Johan Ehn.#nyaböcker #barnochungdomsböcker #boknörd

Har ni sett vilken fantastisk bokhög med en härlig blandning läspärlor från @lillapiratforlaget.#närprinsessorgårpåäventyr av Per Gustavsson#tiosmåblommor av Emma Virke och Ida Björs#varkommerduifrånegentligen#fantastiskafräddarenvän av Cecilia Lidbeck och Lina Schnaufer#somstjärnorinatten av Jennifer Niven#familjen av Cecilia Lidbeck#heltärligt av Camryn Garrett#george av Alex Gino#enstarknolla av Sara Lövestam#alaska av Anna Woltz#alltjagvetomkärlek av Katja Timgren#aktabajset av Mårten Melin och Hanna Albrektson#jellicoeroad av Melina Marchetta#hästpojkarna av Johan Ehn.#nyaböcker #barnochungdomsböcker #boknörd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.