Instagram

Instagram Inlägg

Boktipset!Åh Aston vad du väcker känslor hos mig! Du har det inte lätt, med en mamma som har fullt upp med sig själv och sina aktiviteter och med en bästis med ett tungt bagage, som man inte gärna talar om. Istället blir det många hemligheter och vita lögner. Det är tur du har din förstående och tålmodige morfar.Ur ett fint barnperspektiv får vi ta del av alla tuffa och jobbiga utmaningar som en 10-åring kan möta i sin vardag. Det här med kompisar och relationer är inte lätt. Jag förstår att det blir tokigt ibland och varför Aston tar sina beslut och gör sina val.”Förlåt för att jag rymde” av Hanna Landahl är den andra boken om Aston. Båda böckerna ger stor igenkänning för dig som har svårt att hålla inne med dina känslor och inte kan styra din impulskontroll alla gånger.Men böckerna ger också stor förståelse för omgivningen och lyfter problematiken på ett bra och empatiskt sätt. Innehållet kan skapa många fina samtal.Med ett lättläst språk, korta meningar och illustrationer av Linda Mickelsson gör sidorna luftiga och böckerna passar utmärkt för den ovane bokläsaren, nybörjarläsaren eller som högläsning.Jag väntar med spänning på fler böcker om Aston och Dalia. Självklart vill jag veta vad som hände sedan..Böckerna är utgivna av @idusforlag.#förlåtförattjagrymde #hannalandahl #lindamickelsson #idusförlag #barnbokstips #lästipsbarn

Instagram Inlägg