Instagram Inlägg

Boktipset!”Sommarmirakel” av Sara Salander är den andra boken om Mi-Rakel och en perfekt läsning för dig som längtar efter sommar, drömmer om en häst och vill läsa vardagsberättelser med djup.Den första boken ”Mirakel och hemligheter” tog mig med storm. Jag fascinerades av den envisa, målmedvetna flickans kamp att trotsa sin CP-skada, kompisarnas kommentarer och gliringar och lyssna till sina egna behov och drömmar.Jag gillar författarens språk och attityd och även om jag inte själv är särskilt hästintresserad fängslas jag av handlingen, kampen och utmaningarna.Det är fint att få ta del av Mi-Rakels tankar och funderingar. Hon är fortfarande ganska ensam och utanför, men hittar sina egna vägar och val, vilket gör boken både hoppfull och tänkvärd. Jag vill ofta ruska om hennes pappa och påminna honom att vara mer närvarande, men han har ett gott hjärta och det blir ju bra till slut.Jag tycker jag känner Mi-Rakel ganska bra, vid det här laget. Hon har blivit som en nära vän, som jag gärna följer i fler böcker.Trots att böckerna är ganska tjocka, så är de både lättlästa och välskrivna, med spännande handling som gör att de är svåra att lägga ifrån sig.Rekommenderas varmt!.Böckerna är utgiven av @idusforlag.#sommarmirakel #sarasalander #hästbok #ungdomsbok #boktipsungdom #idusförlag #sommarläsning

Instagram Inlägg