Instagram

Instagram Inlägg

Bilderbokstips!”Trolläventyr på förskolan”.Text: Elisabet ÖsterlundIllustrationer: Karin Holmström🦋Det här är en charmig rimsaga med färgstarka illustrationer och med underfundig text på rim som både går att läsas som korta verser eller sammanhängande i denna bilderbok.Dessutom kan man på varje sida leta upp myggan Stick-Ann som gömt sig.🦋Trollen bor ute i skogen. De yogar, målar, tränar läsning och badar med snoken Sam. Plötsligt möter de en förskoleklass. Två av trollen råkar följa med barnen till förskolan. Där möter de både tågbana, målarfärg, i-pad och dammsugaren innan de dramatiskt till slut lyckas ta sig tillbaka till den trygga skogen.🦋Ett härligt äventyr med mycket skoj och igenkänning. Detaljrika bilder fulla med småkryp och växter.En rolig rim-saga som gick hem hos både barn och vuxna. Själv roas jag särskilt av de snillrika skyltarna som leker med ordens betydelse.Sångtext och tärningsspel är extra bonus.🦋På www.trollsanger.se kan du lyssna på sångerna och hitta spelregler.Detta är den femte trollboken av författaren, och den gav verkligen mersmak så nu jag ska försöka leta upp och läsa flera av dem.Rekommenderas varmt!.Boken är utgiven av @idusforlag.#trolläventyretpåförskolan #elisabetösterlund #karinholmström #idusförlag #bilderbokstips #rimsaga

Instagram Inlägg