Instagram Inlägg

Boktipset!”Terapeuten som inte visste vad han gjorde” av Max Schüllerqvist är en annorlunda roman som blandar kaotisk vardag med viktiga ämnen. En bok som sticker ut och dröjer sig kvar.Johan bor med hunden Winston i föräldrarnas lägenhet i Stockholm, medan de bor i huset i Spanien. Johan är en bekväm dagdrivare och jobbar som cykelbud av matleveranser.Men missade räkningar hopar sig och när han tappar jobbet, får han ekonomiska problem. Plötsligt får han samtal från kunder som tror han är samtalsterapeut. Ja varför inte? Hur svårt kan det vara liksom. Och plötsligt hamnar Johan i en sits där han bryter mot både moral och lagar.Schüllerqvist debuterade 2018 med ”Det stora dejtingäventyret”.Han har en egen stil och en enastående förmåga att skapa handlingskraftiga karaktärer som man både vill ruska om och krama hårt. Och eftersom vi får följa dem i både med- och motgång blir de mänskliga och stannar kvar hos mig efter utläsning. De har en ambition att göra gott, men det blir en hel del komplikationer efter vägen.Det här är en lättläst, modern och varm roman som har både djup och svärta.Rekommenderas varmt!.Boken är utgiven av @ordberoendefrlag.#terapeutensomintevisstevadhangjorde #maxschüllerqvist #roman #ordberoendeförlag

Instagram Inlägg