Instagram

Instagram Inlägg

Dagens Boktips!”Lev som du vill” av Birgitta Ohlsson och illustrerad av Lina Bodén.En härligt inspirerande bok där tio kvinnor porträtteras och vi får ta del av deras utmaningar och mod. ”Lär av.. ” och ”Lev som…”Kloka ord och uppmaningar sammanfattas och ger oss hopp att lyssna på vår vilja och följa våra drömmar. Om att leva ditt liv så som just du vill.- Våga bestämma hur du vill leva, trotsa de som vill hindra dig och glöm aldrig de drömmar som brinner inom dig!Härlig bredd på urvalet av personligheter. Tio kvinnor som förändrat Sverige och vissa även hela världen. Bra längd på texterna, luftig layout och ljuvliga illustrationer.Ingrid Bergman, Drottning Kristina, Astrid Lindgren, Heliga Birgitta, Katarina Taikon, Fadime Sahindal, Elise Ottesen Jensen, Sonja Kovalevsky, Selma Lagerlöf och Greta Thunberg visar att ingenting är omöjligt. Det handlar om att bestämma över sitt liv och försvara det man tror på.En viktig bok med ett högaktuellt innehåll.Rekommenderas till alla!.Boken är utgiven av @bonniercarlsen.#levsomduvill #birgittaohlsson #linabodén #bonniercarlsen #boktips #lästips #inspiration #mod

Instagram Inlägg