Instagram Inlägg

Jag är tagen, berörd och alldeles varm i hjärtat! ️”Minns oss som nu” av Anna Lönnqvist är en alldeles underbar berättelse om vanliga, lite kantstötta människor med bagage som är villiga att försonas, göra gott och kämpa för sin lycka.En känslosam och oerhört välskriven roman som är helt omöjlig att lägga ifrån sig. Jag fångas från första sidan, tappar tid och rum och blir som ett med traktens jordnära och empatiska människor.Thea 30 år, bor och arbetar i Nya Zeeland och ärver plötsligt ett hus i Sunnanby i Västerbotten av sin mammas moster. Thea bestämmer sig för att sälja och åker dit två veckor kring jul för att ordna med allt praktiskt kring dödsboet.Tack vare gamla dagböcker, personliga saker och människor i byn växer snart ett porträtt fram av en släkting som är mer lik henne själv än hon nånsin kunde ana. Gamla minnen och oförätter kräver livsbeslut hur Thea ska gå vidare i sitt liv. Vad och vilka är värda att kämpa för?Har du ännu inte läst Anna Lönnqvists böcker – gör det bums! Hon har en enastående förmåga att skapa berättelser som berör på djupet och karaktärer som blir som nära vänner och är omöjliga att glömma.Jag älskade boken ”Julia och Jack” som blev framröstad till ”Årets feelgood 2019.Denna berättelse är om möjligt ännu starkare!Rekommenderas varmt!.Tack @annalonnqvist för ännu en ljuvlig läsupplevelse!🏽.Boken är utgiven av @lbforlag.#minnsosssomnu #annalönnqvist #feelgood #kärleksroman #louisebäckelinförlag #brabok #nybok #boktips #lästips

Instagram Inlägg