Instagram

Instagram Inlägg

Tv-tipset!🖥”Fartblinda” (2016) av Carolina Neurath.Har du läst boken? Oavsett, så kan jag varmt rekommendera tv-serien – nu tillgänglig på TV4 play.Den spännande romanen i finans- och tidningsmiljö är inspirerad av verkliga händelser. Tv-serien som bygger på boken är ett spännande relationsdrama i åtta avsnitt med journalisten Bea Farkas (Julia Ragnarsson) i centrum vars jakt på sanningen om ST-Banken försvåras av hennes kärleksaffär med bankens gifte vd, Peder Rooth (Matias Varela). Som TV4 skriver: ”Banken har tagit så stora risker att de bryter mot lagkrav och riskerar aktieägarnas, kundernas och skattebetalarnas pengar.”Det är trovärdigt, överraskande och ytterst välregisserat. Fantastiska skådespelarprestationer och en diger lista av etablerade namn.Jag kan varmt rekommendera alla böcker av Carolina Neurath. De är ytterst välskrivna och riktiga bladvändare.Uppföljaren ”Gränslösa” (2017) var en av de titlar jag tipsade om i min första sändning av Go’kväll. 2018 kom spänningsromanen ”Brännmärkta”.Nu håller jag tummarna att samtliga böcker blir filmatiserade.#fartblinda #carolinaneurath #tvtips #boktips #piratförlaget #gränslösa #brännmärkta

Instagram Inlägg