Instagram Inlägg

En bra start på dagen med Niklas Axelsson och Petra Berggren!De böcker och boktitlar vi hann nämna i dagens p4-sändning var:#klubben av Matilda Gustavsson#ålevangeliet av Patrik Svensson#skamvrån och #syndabocken och #mytomanen av Sofie Sarenbrant#silvervägen och #ödesmark av Stina Jackson#detsomgömsisnö av Carin Gerhardsen#tillminneavenvillkorslöskärlek av Jonas Gardell#jagfornertillbror och #viforuppmedmor och #senforjaghem av Karin Smirnoff#testamente av Nina Wähä#denförstafrosten och #norrskensnatten av Anna Kuru#elddjur av Juni Huttunen#tusenstjärnorsö av Emma Karinsdotter#intesomdu av Johanna Schreiber och Ida Ömalm Ronvall#idödenfördig av Mian Lodalen och Maria Ahlsdotter#frallan av Sara Ohlson och Lisen Adbåge#prästgårdenshemlighet av Tobias Söderlund.Mycket nöje!#boktips #lästips #braböcker

Instagram Inlägg