Instagram Inlägg

Första december..!🕯Då passar det perfekt att läsa en julsaga i 24 kapitel.Ett fartfyllt äventyr om tro, hopp, och vänskap.️”Av alla miljarders biljoner snöflingor finns det inte två som är lika. Var för sig är dom otroligt små, och dom tål nästan ingenting. Man behöver bara sträcka ut tungan och fånga dom, så smälter dom på ett ögonblick. Men tillsammans blir dom starka. Dom kan bli till isberg och laviner och allt möjligt… och det slog mig att vi var lite som snöflingorna. Tillsammans blev vi starka.”️Ken Taur har varit borta från sin familj väldigt länge och nu längtar han hem. Men på sin långa farliga resa mot kentaurernas hemliga rike, gömt under Nordpolens is och snö, möter han både en häxa, varg, prinsessa, nissar och Tomten… eller…är det verkligen den äkta Tomten?️Det onda möter det goda. Missförstånd utreds, de klassiska sagorna lyfts till nya nivåer. Med glimten i ögat får vi en dos moral och klokord blandat med magi och fantasi.Ken Tauer har samma godhet som Bamse. Lite Astrid Lindgren lyser igenom och att dessutom blanda in lite av samtyckeslagen i det hela, visar återigen på Mats Strandbergs fantastiska och snillrika berättarkonst.️Det är en spännande, vemodig och rapp berättelse som rör om, ifrågasätter och lämnar mig med både värme och eftertänksamhet.”Varför vill man ta mer än man behöver?”Boken är illustrerad av Sofia Falkenhem.Rekommenderas varmt!️️️️️.Boken är utgiven av @rabensjogren.Tack @matsstrandberg_ för ännu en strålande läsupplevelse.🏽

Instagram Inlägg