Instagram

Instagram Inlägg

Restipset!⛰🥂Omtumlad, lycklig och ödmjuk efter en veckas vistelse i södra Frankrike vill jag verkligen rekommendera ”Maison Vieussan”. Ett bed & breakfast i södra Frankrike, som ägs och drivs av svenska Lotta och Gunnar Thörn.Ett unikt ställe som gör avtryck i både kropp och själ. Magisk miljö och natur med majestätiska berg med vandringsleder och möjligheter att cykla, bada eller paddla precis i närheten.Magnifik mat samt ett värdskap utöver det vanliga – värme, service, närvaro, klokskap och det lilla lilla extra i allt.Ett perfekt ställe för dig oavsett om du önskar tanka stillhet och lugn eller rörelse och nya upplevelser.För mer info:http://maison-vieussan.com/.Detta är inget betalt samarbete utan bara ett vänligt tips från mig till dig..#maisonvieussan #södrafrankrike #restips

Instagram Inlägg