Instagram

Instagram Inlägg

Boktipset!En fantastiskt spännande, fantasieggande och läskig bilderbok där dröm och verklighet skildras på det mest fascinerande sätt!En utmärkt bok som vi högläser med skräckblandad förtjusning.️Alexander Janssons ljuvliga illustrationer har en enastående förmåga att trollbinda, engagera och väcka känslor hos både barn och vuxna.Tillsammans med Jenny Bergmans fascinerande ord triggas känslorna och fantasin på alla sätt.Detta blev direkt en succé och efterfrågad favorit hos barnen som är 4-6 år.Jag inspireras verkligen att läsa den för äldre barn, både för att samtala om innehållet och att inspirera till eget skrivande.Om du fick välja, vad skulle din nattliga promenad handla om? Hur skulle du välja att utforska det som skrämmer dig allra mest?️En ljuvlig berättelse där ord och bild samarbetar på bästa sätt.Ett strålande samarbete mellan @jennybeergman och @janssons.art som vi gärna läser mera av.Boken är utgiven av @bonniercarlsen Rekommenderas varmt!️️️️️.#hejallamonster #jennybergman #alexanderjansson #alexanderjanssonart #bonniercarlsen #bilderbokstips #barnbokstips #barnboksillustrationer #spänningförbarn #brabok #höstensbok

Instagram Inlägg