Instagram

Instagram Inlägg

Boktipset!En stark, fängslande och lågmäld berättelse som berör på djupet och där vi på nära håll får följa hur en oväntad vänskap sakta växer fram.☘️Esther och Rut – två människor från olika generationer, som hittar varandra, blir förtrogna och nära vänner. Ärlighet men också hemligheter blandas och skapar en fascinerande berättelse som utspelar sig både i Sverige och Italien.☘️Sofia Lundberg har en enastående förmåga att skapa berättelser som genast fångar mig som läsare. Igenkännande situationer och intressanta miljöer gör att jag sträckläser. Men det är ändå karaktärerna som gör starkast intryck på mig. Människorna som möts, stannar upp, samtalar, reflekterar, gräver i det fördolda, gör upp med sitt förflutna och på ett eller annat sätt försonas med sig själva de blir som nära vänner.☘️@sofialundberg_ Återigen tack för en riktigt bra och läsvärd bok som jag varmt rekommenderar.Och du som ännu inte läst ”Den röda adressboken” eller ”Ett frågetecken är ett halvt hjärta” – Gör det!☘️☘️☘️☘️Tack @esterbonnier för recex!.#ochekenstårdärän #sofialundberg #esterbonnier #boktips #lästips #höstensböcker2019 #nybok #brabok

Instagram Inlägg